L’Ajuntament de Benaguasil implanta un nou servici per al pagament de tributs amb tarjeta

El nou sistema del consistori de Benaguasil admet pagaments per mitjà de tot tipus de targetes de dèbit, crèdit, virtuals o de prepagament

Els veïns de Benaguasil que opten per interactuar amb l’Ajuntament a través d’internet amb la targeta podran realitzar gestions com el pagament de l’impost sobre vehicles, l’impost sobre béns immobles rústics i urbans, així com les taxes de fems i altres.

L’Ajuntament de Benaguasil ha posat en marxa un nou servici que permetrà als veïns pagar els tributs i sancions per via telemàtica a través del portal web municipal.

Des del consistori han presentat este nou sistema “pioner” que perseguix “facilitar els tràmits administratius, oferir un millor servici als veïns i simplificar la seua relació amb l’Administració” al poder pagar els tributs amb targeta des de qualsevol dispositiu.

Este “fiable” mètode de pagament permet, a més, que es complisca la normativa tributària, la de protecció de dades i la de pagament electrònic, afigen fonts municipals.

L’Ajuntament de Benaguasil pretén ampliar “el ventall de possibilitats perquè el contribuent puga pagar els seus impostos i taxes anuals sense moure’s de casa a través d’esta nova via que pretén regir les relacions entre els ciutadans i l’Administració, aconseguint que esta estiga més informatitzada i lliure de papel”.

A través d’esta nova modalitat els veïns poden realitzar pagaments “de manera senzilla i segura, com quan realitzen una compra per Internet ja que el sistema admet pagaments per mitjà de tot tipus de targetes de dèbit, crèdit, virtuals o de prepagament.

L’accés al sistema de pagament amb targeta, pot fer-se a través de la pàgina web de l’Ajuntament, en l’adreça http://www.benaguasil.com/pago-tributos-y-multas/

Repercussió en els mitjans

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *