PAGAMENT EN PUNTS VERDS D'ATENCIÓ CIUTADANA

Punts Verds d’Atenció Ciutadana

NEWPAY integra entre les seues opcions de pagament els Punts Verds d’Atenció Ciutadana que permeten disposar d’informació institucional i de realitzar pagaments amb targeta de crèdit / dèbit / prepagament / virtual de manera desatesa.

Els usuaris i les usuàries del sistema que desitgen accedir per mitjà dels Punts Verds d’Atenció Ciutadana han d’introduir un mètode de contacte (email o mòbil) per a poder comunicar-los el resultat de l’operació en el cas que aquesta haja estat satisfactòria.

El Punt Verd disposa d’un lector de codis de barres integrat que permet introduir les dades del document d’ingrés més fàcilment.

La passarel•la bancària demana les dades de la targeta de crèdit /dèbit / prepagament / virtual per a fer efectiu el pagament i s’encarrega de realitzar totes les validacions necessàries.

El sistema mostra el resultat de l’operació. En el cas que l’operació siga satisfactòria envia un missatge al mètode de contacte introduït al començament de l’operatòria.

El Punt Verd és ECOLÒGIC. No imprimix justificants ni utilitza paper i està fabricat amb materials sostenibles. Està programat per a apagar-se automàticament fora d’horaris d’atenció i tot el seu equipament és de baix consum.

MÉS FORMES DE PAGAMENT